Zara & Jessica släpper nu sin nästa jullåt, Saknar dig så.

Zara & Jessica släpper nu sin nästa jullåt, Saknar dig så. Foto. Privat

Zara & Jessica gör jullåt om saknad

Saknar dig så är jullåt nummer två

KRISTIANSTAD.

Redan i somras började Zara Sigfridsson och Jessica Jessica Wetterstrand Sjöberg spåna på ytterligare en jullåt. Resultatet blev jullåten, saknar dig så, som släpps nu i dagarna.

Duon Zara &Jessica släppte för drygt ett år sedan jullåten, ge mig jul igen och nu är det dags igen. Längtan efter ännu en jullåt fanns där hos båda två och eftersom julen ligger både Zara och Jessica varmt om hjärtat så föll det sig naturligt att påbörja processen om ytterligare en låt med julkänsla.

– Saknar dig så, har vi skrivit tillsammans med vårt team och handlar om att minnas de som varit med oss tidigare. Just högtider är ju ofta sådana tillfällen när man saknar de som inte finns med oss längre lite extra och det är också vad låten handlar om. Samtidigt är vi väldigt julkära båda två och det känns fint att få sprida lite julstämning, säger Zara Sigfridsson.

Efter fjolårets jullåt började de också ganska snart efter den att prata om att de ville göra ännu en jullåt.

– Julmusik är ju lite speciellt men väldigt roligt att göra. Det bästa med julmusiken är att den aldrig blir gammal och kommer tillbaka varje år. alla har sin julfavorit och det är svårt att slå sig in bland alla klassiker, samtidigt tycker jag att det behövs lite nytt att blanda upp alla de gamla låtarna med och eftersom vi bor väldigt långt ifrån varandra så blir det en väldigt lång process även om det är en väldigt rolig process.

Även om de inte hinner åka på någon julturné tillsammans så kommer de att sjunga sina jullåtar var för sig under den kommande månaden men duon hoppas få till en julkonsert tillsammans någon gång i framtiden.

– Vi har fullsatta julkonserter med Familjens Sigfridsson och sedan har vi flera julkonserter på andra håll. Så jag kommer att köra vår nya låt där och så får Jessica köra den på sitt håll. Lite avis är man dock att hon bor där det är fullt med snö och kan få den där riktiga julkänslan.

Publicerad 22 November 2019 13:06