I början av 2020 påbörjar Kenneth Hoffström sin nya tjänst.

I början av 2020 påbörjar Kenneth Hoffström sin nya tjänst. Foto: Pressbild

Hotelldirektör blir platschef på Absolut Home

Från Grand Hotel till vodka

ÅHUS.

Efter 18 år lämnar nu Kenneth Hoffström, hotelldirektör på Quality Hotel Grand i Kristianstad för att istället bli platschef på Absoluts eget besökscenter, Absolut Home.

Av
Paola Nordgren

Kenneth Hoffström tar nu över efter Johan Trollnäs som varit platschef på Absolut Home sedan öppningen 2018.

– Det känns otroligt kul att få vara med och fortsätta utveckla Absolut Home. Efter endast ett år har man lyckats bygga upp en turistdestination som skapar stolthet i såväl Skåne som resten av landet. Jag ser fram emot att få vara med på resan och bidra med min kunskap när det kommer till serviceanda och värdskap hos medarbetare, säger Kenneth Hoffström i ett pressmeddelande.

För lite mer än ett år sedan var första gången som man öppnade upp den nyrenoverade sekelskiftsvillan i Åhus för allmänheten. Sedan dess har besökarna kunnat ta del av företagets historia men också lära sig mer om proceduren bakom vodkan.

– Vi är oerhört glada att Kenneth ska börja hos oss. Han har en gedigen erfarenhet av servicebranschen och kommer vara ett bra komplement till teamet och en värdefull förstärkning i det fortsatta arbetet att utveckla Absolut Home, säger Lena Danielsson, Head of New Ventures på The Absolut Company.

Publicerad 10 October 2019 00:00