Bravissimo är nominerade till två nya priser.

Bravissimo är nominerade till två nya priser. Foto: Pressbild

Prisade Bravissimo nominerade på nytt

Prisats ett flertal gånger för sitt reklamarbete

KRISTIANSTAD. I fjol fick Kristianstadsbyrån Bravissimo Agency ta emot ett flertal priser och nu finns det chans att hem ytterligare priser. Företaget har nu blivit nominerade till både Svenska Publishingpriset och Svenska Designpriset.

Av
Paola Nordgren

Reklam- och webbyrån Bravissimo Agency, med huvudkontor i Kristianstad hade ett händelserikt år i fjol och hösten 2019 ser ut att kunna bli precis lika spännande.

I fjol tog man hem två andraplatser i Svenska Publishingpriset, en tredjeplats i Svenska Designpriset och en tredjeplats i Årets Byrå Sverige. I år är man åter igen nominerade till Svenska Publishingpriset och Svenska Designpriset.

– Det är fantastiskt roligt. För oss är det ett kvitto på att våra insatser håller hög nivå och det är vi förstås väldigt stolta över. Vi drivs av en ständig vilja att utvecklas och att hitta smarta lösningar som ger våra kunder affärsnytta. Detta driv är grunden för att fortsätta leverera lösningar med hög kvalitet, säger Christian Andersson, VD på Bravissimo Agency.

Det här året är det kommunikationsinsatser för Svensk Betong, Älmhults kommun och NA Altanglas som fångat tävlingsjuryernas uppmärksamhet.

– Det är otroligt inspirerande att få arbeta med kunder som verkligen brinner för det de gör, det smittar av sig i projekten och resultaten blir därefter. Vi tycker också det är roligt att visa att en Kristianstadsbaserad byrå kan vara med i dessa sammanhangen på nationell nivå, säger Christian Andersson.

Hur viktigt är det att ligga i framkant när det gäller just reklamvärlden?

– Självklart vill vi vara drivande i hur god kommunikation och digitala lösningar bör se ut och fungera. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra olika kompetenser för att leverera det bästa vi kan till våra kunder.

Nomineringar Svenska Publishingpriset 2019

Betongärhållbart.se på uppdrag av Svensk Betong i kategorin ”Informationssajter”.

Altanglas.se på uppdrag av NA Altanglas i kategorin ”Sajter som marknadsför produkter”.

Välkommen till Älmhult på uppdrag av Älmhults kommun i kategorin ”Filmer som marknadsför destinationer – besökare”.

Nominering Svenska Designpriset 2019

Betongärhållbart.se på uppdrag av Svensk Betong i kategorin 2Ab – ”Information – Digital”.

Publicerad 29 August 2019 00:00