Zara Kronvall Sigfridsson har hittat 12 talanger som tar plats på scen i Färlöv den 31 augusti.

Zara Kronvall Sigfridsson har hittat 12 talanger som tar plats på scen i Färlöv den 31 augusti. Foto: Jannica Sjöström

Unga artister på scen i Färlöv

"Kul att kunna ge unga talanger en chans"

FÄRLÖV.

För tredje året i rad är det den 31 augusti dags för traktens unga talanger att ta plats på scen på Torget i Färlöv igen.

Av
Paola Nordgren

– Ja, vi har gjort det här i tre år nu och det är roligt att kunna ge unga musiker en chans att få stå på scen inför en publik, säger Zara Kronvall Sigfridsson som står bakom evenemanget tillsammans med Faerelde Kulturförening som också var de som frågade Zara för några år sedan om hon kunde hjälpa till att få in en yngre målgrupp i evenemanget.

Under året letar därför Zara numera efter unga talanger från trakten som kan sjunga och vill stå på scen. Förutom att hålla utkik på skolavslutningar och liknande får hon också en hel del tips om unga musiker i närområdet.

– Jag försöker hålla koll på vilka som håller på med musik och i år har vi plockat ut tolv stycken artister som kommer att sjunga och spela för publiken. Nytt för i år är också att vi kommer att ha allsång för att på så sätt göra publiken ännu mer delaktig.

Några av de unga talangerna var med även i fjol, bland annat tre killar som bildar en liten trio och spelar och sjunger, de kommer tillbaka. Men vi har också hittat en rad nya talanger vilket är kul, säger Zara Kronvall Sigfridsson.

Publicerad 11 August 2019 00:00