Den 31 augusti trollar Malin Nilsson för Kristianstadspubliken.

Den 31 augusti trollar Malin Nilsson för Kristianstadspubliken. Foto: Pressbild /Tom Wall

Magiskt med Malin Nilsson på museet

Sveriges bästa kvinnliga magiker gästar Kristianstad

KRISTIANSTAD.

Malin Nilsson är en an de magiker som under sensommaren kommer till Kristianstad med sin unika liveföreställning. Den 31 augusti gästar hon museet.

Av
Paola Nordgren

Hon har gjort sig ett namn som magiker inte minst för sina originella trollerinummer för sin varietéinspirerade stil och sitt opretentiösa sätt att framföra magi på. Hon är dessutom den första kvinnan i historian som vunnit SM i magi och som om inte det varit nog har hon dessutom blivit utnämnd till världens tredje bästa street magic akt vid the World Championship in Street Magic i Tyskland och har dessutom ett guld i magi vid nordiska mästerskapen. I sommar har publliken dessutom kunnat se henne på Hovdala, i Sommarlovsmorgon på SVT och i radion.

Hennes premiärer inleds dessutom varje år med en föreställning på Skillinge teater på Österlen där hon växte upp som barn och där det årligen väntar fullsatta hus inför hennes show.

Redan i början av sommaren var på hon plats på regionmuseet för att inviga utställningen Sim Sala Bim tillsammans med två andra magiker. En utställning som under sommaren visat trollerikonstens dåtid och nutid, kultur och historia. Besökarna har här kunnat gå in i trollkarlens värld, pröva deras magiska knep och svänga med spöet.

Nu är Malin Nilsson på plats igen för att avsluta utställningen och samtidigt bjuda på en magisk show i högt tempo och fingerfärdighet i världsklass.

Publicerad 10 August 2019 00:00