Petra Gunnarsson, Daniel Samuelsson och Anette Årcén är trion som i första skedet kommer att ta plats på mäklarkontoret i Kristianstad.

Petra Gunnarsson, Daniel Samuelsson och Anette Årcén är trion som i första skedet kommer att ta plats på mäklarkontoret i Kristianstad. Foto: Bjurfors

Ny märklarbyrå tar plats på C4-shopping

Kristianstadskontoret blir det 19:e i Skåne

Av
Paola Nordgren

KRISTIANSTAD. Bjurfors mäklarbyrå utökar nu och öppnar nytt kontor i Kristianstad, vilket blir byråns 19:e kontor i Skåne.

– Med våra senaste och framgångsrika etableringar i södra och östra delen av Skåne i ryggen är vi fulla av självförtroende. Efterfrågan på vår tjänst ökar hela tiden vilket gör att det nu är läge slå upp portarna i Kristianstad, säger Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne i ett pressmeddelande.

Just nu pågår bygget av det nya kontoret på C4- Shopping och planen är att öppna upp för kunderna någon gång under våren.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att få sätta Bjurfors varumärke i Kristianstad, säger Daniel Samuelsson, fastighetsmäklare och områdesansvarig på Bjurfors Kristianstad.

Publicerad 13 February 2019 00:00