Robin Linghage gör entré som huvudlös.

Robin Linghage gör entré som huvudlös. Foto: Privat

Linghage gör Talang för tredje gången

KRISTIANSTAD

. När årets Talang nu drar igång på TV4 är det också tredje gången som Kristianstads Robin Linghage finns med bland de medverkande och bjuder på sig själv.

Av
Paola Nordgren

De två tidigare tillfällena gick inte riktigt som Robin hoppades. Han gick inte vidare till finalomgångarna. Den här gången kommer Robin Linghage att bjuda på en huvudlös man och hoppas på mer. Vad den här mannen utan huvud kommer att bjuda på vill han dock inte riktigt avslöja.

–Jag såg den här dräkten i Kina och gjorde min egen version av det. Men det blev en hel del reaktioner från juryn, kan jag berätta, säger Robin Linghage.

Robin Linghage älskar det här med tv och har gjort allt från Grillmästarna till Filip & Fredrik Breaking News, Ullard och Sveriges mästerkock och har hela tiden haft som mål att få en filmroll och han är på god väg att nå dit.

– Jag har fått lite samtal och har samlat på mig en hel del kontakter genom åren i olika tv-program. Jag är dessutom den första personen som varit med i Talang tre gånger. I år ringde de mig och ville ha med mig och det känns väldigt bra. Jag vill gärna höras och synas och älskar uppmärksamheten.

Över 20 000 sökande till årets Talang innebär att det har varit tuff konkurrens men den huvudlösa mannen föll Talang i smaken. Tidigare har han varit både buktalare och Dj-bagare och buktalandet är också något Robin Linghage fortsatt med även efter Talang och under 2019 gjorde han sin egen show. En ny nalle är också beställd för att kunna utveckla showen ytterligare men först väntar ännu en omgång av Talang.

I år väntar tredje omgången för Robin Linghage i Talang.

I år väntar tredje omgången för Robin Linghage i Talang. Foto: Privat

– I år kör jag på något jag tror på själv och det är en ära att få möjligheten att vara med tre gånger, säger Robin Linghage.

Publicerad 10 January 2020 00:00