Victor Lundin, Caesar Lorentzon, Noah Lindecrantz och William Håkansson är killarna bakom WNC Tjänster UF.

Victor Lundin, Caesar Lorentzon, Noah Lindecrantz och William Håkansson är killarna bakom WNC Tjänster UF. Foto: Privat

UF-företag underlättar i vardagen

ÖSTRA GÖINGE.

När WNC Tjänster UF började spåna på idéer för sitt UF-företag så såg man ett behov av att få hjälp med vardagssysslor. Sedan företaget drog igång har man haft en hel del att göra, inte minst i Östra Göinge.

Arbetsområdet sträcker sig dock över både Älmhult, Osby och Östra Göinge och hittills har man hjälpt till med uppdrag hos kunder som behövt hjälp med allt från lövkrattning och montering av produkter bland annat. De erbjuder också tjänster som städ och fest, gräsklippning, biltvätt, bärhjälp och liknande. Kunden får helt enkelt komma med önskemål.

– Vi funderade mycket kring vad för arbete vi skulle kunna göra. Men vi visste att människor alltid behöver hjälp med vardagssysslor och liknande och därför såg vi en möjlighet till att få mycket jobb som vi passar bra till. Vi är nämligen väldigt drivna och arbetsvilliga. Alla fyra var dessutom överens om att det var det enklaste sättet att tjäna pengar samtidigt som vi kände att vi behövdes där, berättar Victor Lundin, kommunikatör, WNC Tjänster UF, som driver företaget tillsammans med Caesar Lorentzon, Noah Lindecrantz och William Håkansson.

Hur har företaget tagits emot hittills?

– Vi har tagits emot väldigt bra tycker jag. Alla som vi har varit och jobbat hos har hört av sig minst en gång till efter det.

Var det som ni tänkt er att driva företag?

– Vi visste att det skulle kräva mycket tid och vilja för att få ett företag att lyckas och det är precis vad vi har märkt. När vi lägger mycket tid på vår marknadsföring och kommer med ny intresseväckande förslag gällande arbeten genererar detta också fler arbetstillfällen för oss. Vi trodde att de skulle bli mer problem att driva ett företag ihop eftersom det lätt kan bli konflikter om hur vi ska göra men det har faktiskt gott väldigt bra och vi har roligt när vi arbetar. Det är alltid lättare att arbeta när man ha roligt.

Publicerad 04 December 2019 00:00