Lars Winnerbäck äntrar Tivoliparken i sommar

Besöker 21 städer på årets sommarturné

KRISTIANSTAD

. I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en ny turné och det innebär även ett stopp i Kristianstad och Tivoliparken för artisten som hunnit med inte mindre än tolv studioalbum, däribland senaste albumet Eldtuppen.

Av
Paola Nordgren

Totalt väntas stopp i 21 städer och den 14 augusti är det dags för Kristianstad.

– Det känns otroligt roligt att få presentera Winnerbäck till Kristianstad i sommar, säger Robin Åkerman på Paraply i ett pressmeddelande. Inramningen i Tivoliparken är unik - både sett till den fantastiska miljön och det centrala läget.

Efter höstens stora arenaturné och nya albumet "Eldtuppen” fyllde han arenor över hela landet och i sommar beger sig Lars Winnerbäck ut i den svenska sommarnatten.

– Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar.

Sommaren 2020 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, lummiga parker, festivaler och arenor.

Publicerad 03 December 2019 10:13