Glada och nöjda vinnare efter regionfinalen. Nu väntar juryns avgörande röst innan Zara & Jessica vet om de får tävla i riksfinalen av P4 Nästa.

Glada och nöjda vinnare efter regionfinalen. Nu väntar juryns avgörande röst innan Zara & Jessica vet om de får tävla i riksfinalen av P4 Nästa. Foto: Jannica Sjöström

Zara och Jessica vann regionfinalen i P4 Nästa

Håller tummarna för riksfinal i Linköping

KRISTIANSTAD.

Det var en lycklig duo som kammade hem regionfinalen i P4 Nästa. Med sin låt, "Dansar med vinden" blev Zara och Jessica lyssnarnas favorit och också det bidraget som fick flest röster när de framförde låten live i musiktävlingen P4 Nästa.

Av
Paola Nordgren

– Det känns fantastiskt roligt och verkligen inget vi vågade hoppas på. Men det känns som en sporre att vår musik uppskattas och att vi är på rätt väg, berättar Zara Kronvall Sigfridsson.

Nu väntar juryns besked om det är Zara och Jessica som får åka till riksfinalen i Linköping den 24 augusti och tävla med sitt bidrag, "Dansar med vinden".

Det är nämligen juryn som ska plocka ut åtta av de 25 bidrag som sedan går vidare från regionfinalerna runt om i landet till den stora slutgiltiga finalen.

– Det är bara att vänta och se. Vi har haft en hel del nattklubbsspelningar under hela 2018 och 2019 och har några spelningar inbokade även i sommar samtidigt som vi jobbar hårt bakom kulisserna. På midsommar släpper vi dessutom vår nya låt, berättar Zara Kronvall Sigfridsson.

Hur ser sommaren ut i övrigt musikmässigt?

– Jag kommer att varva spelningar med Jessica med spelningar tillsammans med familjen.

Publicerad 12 June 2019 00:00