Vid flera tillfälle den senaste tiden har någon använt skogen utanför Djurröd som soptipp och de boende har nu tröttnat på att plocka upp efter de som skräpar ner.

Vid flera tillfälle den senaste tiden har någon använt skogen utanför Djurröd som soptipp och de boende har nu tröttnat på att plocka upp efter de som skräpar ner. Foto: Privat

Slaktavfall dumpas i skogen – tredje gången på kort tid

Markägare har tröttnat på att skogen används som soptipp

DJURRÖD. De boende i Djurröd har nu tröttnat på att någon eller några använder en del av skogen när du passerat Horsaröd som avdupningsplats. Nu senast hittade man djurkadaver på platsen som någon dumpat.

Av
Paola Nordgren

– Det är en plats som många passerar precis efter Horsaröd och sedan en grusväg in till höger. Och nu är det tredje gången som det dumpats skit där på kort tid och som vi fått plocka undan varje gång, berättar Louise Vetterlöv som äger marken som någon använder som soptipp.

Nu sista gången hittades slaktavfall slängt på platsen både fritt och i säckar och tidigare har man bland annat hittat flera skottkärror, rör och handfat som någon dumpat på samma plats.

Händelserna är nu polisanmälda.

Publicerad 12 March 2019 00:00