Kristianstadsmodellen Linnea Öhlund har precis medverkat i sin första musikvideo och hoppas det kan bli fler liknande uppdrag i framtiden.

Kristianstadsmodellen Linnea Öhlund har precis medverkat i sin första musikvideo och hoppas det kan bli fler liknande uppdrag i framtiden. Foto. Wikicommons/Privat

Skånska modellen om samarbetet med stjärnan: "Det roligaste jag gjort"

Linnea Öhlund med i Felix Sandmans senaste musikvideo

KRISTIANSTAD.

Kristianstadstjejen Linnea Öhlund har haft ett innehållsrikt år minst sagt. Med en modellkarriär som går sprikrakt uppåt och som bokas av flera stora märken har hon nu också fått en roll i Felix Sandmans senaste musikvideo.

Av
Paola Nordgren

Du började satsa på en karriär som modell för några år sedan och det senaste året har du haft fullt upp?

– Jajamensan! Det har verkligen varit det roligaste och mest lärorika året i hela mitt liv. Jag har fått träffa så mycket människor och gjort så många resor som jag aldrig kommer att glömma och delar med mig av min resa på min Instagram linneaohlund.

Vad är det som gör att du brinner så just modellyrket?

–Att man hela tiden kan sätta upp nya mål och vägen till att nå målen är något jag älskar att kämpa för. Såklart alla nya vänner jag fått och spännande möten jag fått vara med om.

Vad är den största myten om just modellbranschen?

– Det är nog olika från person till person men jag skulle vilja säga att största myten är att ”Man behöver bara stå framför en kamera”. Det kräver väldigt mycket både fysiskt och psykiskt och det ligger ett hårt arbete bakom allt.

Nu senast syns du dessutom i Felix Sandmans senaste musikvideo?

–Ja ,så kul. Ett av de roligaste jobben jag gjort. Det var verkligen härlig stämning under inspelningsdagen och ett underbart team jag jobbade med. Vi var i en lokal där det spelades techno/rave musik och fick låtsas att vi ravade, så det var som att festa fast att det spelades in.

Hur kom du i kontakt med Felix?

– Det är min agentur Nisch Management som håller kontakten med olika kunder och ger mig jobb. Så det var dem som höll i kontakten.

Var det första gången du gjorde musikvideo?

– Jes, men förhoppningsvis inte den sista.

Publicerad 08 February 2019 09:33