Emil Jensen fortsätter nu sin turné med föreställningen, En gemensam galning.

Emil Jensen fortsätter nu sin turné med föreställningen, En gemensam galning. Foto: Pressbild

Emil Jensen är tillbaka med ny föreställning

Stor turné väntar för Jensen

KRISTIANSTAD.

Emil Jensen är just nu trippelaktuell med nytt album, ny föreställning med titeln ”En gemensam galning” och en ny bok. Dessutom kommer han med föreställningen till Kristianstad den 8 mars.

Emil Jensens senaste bok samlar radioprat under titeln, "Vad var det jag sa?" och hans ordkonst har genom åren prisats flera gånger. Nu sätter han också upp föreställningen, "En gemensam galning" igen och ger sig ut på ytterligare en turné som innebär 25 stycken extraföreställningar under våren.

–Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen.

Emil Jensens egen show varvar allvar med humor, personliga mellansnack och precis som hans tidigare sommarprat så innehåller föreställningen också flera inslag av hans egen musik som även den prisats tidigare. Senast 2017 fick han Evert Taube-priset för sitt låtskrivande.

Förutom en vårturné så hörs han också på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”.

Vårens Skåneföreställningar 2019:

28 feb Ystad, Ystad teater

01 mar Lund, Stadsteatern

02 mar Lund, Stadsteatern

03 mar Helsingborg, Konserthuset

07 mar Lerum, Dergårdsteatern

08 mar Kristianstad, Kulturkvarteret

Publicerad 07 February 2019 14:51