Ahmed Abbas och Nils Palmlund öppnar i februari telefonibutik och företagscenter i Galleria Boulevard.

Ahmed Abbas och Nils Palmlund öppnar i februari telefonibutik och företagscenter i Galleria Boulevard. Foto: Privat

Ny mobilbutik öppnar upp i Galleria Boulevard

KRISTIANSTAD.

Efter snart åtta år i mobilbranschen kände Nils Palmlund att det var dags att ta steget mot en egen butik. I februari öppnar han tillsammans med Ahmed Abbas upp Audio Video: Mobilbutikerna i Tre;s gamla lokaler i Galleria Boulevard.

– Efter att ha jobbat som butikschef både på Tre och på Euronics så kände jag att det var dags att ta det här steget som alltid har varit ett mål, säger Nils Palmlund.

Butiken som kommer att sälja mobiler, tv-abonnemang och bredband kommer också att kunna erbjuda abonnemang från samtliga operatörer kommer att husera i Tre;s gamla lokaler när de nu lämnar Galleria Boulevard i februari.

– Det känns lite som att flytta hem. När vi nu öppnar upp i lokalerna där jag jobbat tidigare men det är bara kul och jag tror också att det är en fördel, då folk vet att där legat en mobilbutik tidigare. Att vi väljer att lägga den i Galleria Boulevard och inte på C4 känns faktiskt också självklart för oss. Vardagsflödet där ute är betydligt sämre än här på Boulevard och när många mobiloperatörer nu valt att flytta ut till Hammar ser vi det bara som en fördel att vara kvar här, säger Nils Palmlund.

Förutom mobilbutiken så kommer man också att öppna upp ett företagscenter i anknytning till affären för att där kunna hjälpa företagare med mobil- och bredbandstjänster.

– Vi har båda märkt att det finns ett behov att den här typen av uppsökande verksamhet. Det påvisas gång på gång så att många företag har alldeles för lite tid gör att sätta sig in i den mobila världen. Det är en djungel, men det är så viktigt att verkligen ha en sådan optimerad och prisvärd lösning som möjligt.

Publicerad 03 February 2019 00:00