Den 21 februari avgörs det vem som vinner priset

Den 21 februari avgörs det vem som vinner priset "Årets byrå 2019". Foto: Bravissimo

Kristianstadasföretaget Bravissimo kan få pris som "Årets byrå"

KRISTIANSTAD

. När "Årets byrå" ska utses så finns en av Kristianstads reklambyråer representerade bland de nominerade som fått toppbetyg av kunderna. Och det var också kundnöjdheten som avgjorde vilka företag som nominerades.

– Det här en stor sak för oss. Det en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få, då det baseras helt och hållet på kundnöjdhet och vi är tacksamma över att få det fina erkännandet av våra kunder. Det är ju dem vi arbetar med och för varje dag, Christian Andersson, VD på Bravissimo Agency.

Redan i fjol fick reklambyrån ta emot en rad priser och 2019 ser inte ut att bli ett sämre år. Årets Byrå arrangeras i år för 19:e gången och 151 byråer från hela Sverige deltar i 15 kategorier.

– Detta är fantastiskt roligt, både för våra medarbetare och för våra kunder. Och ett fint kvitto på att det vi levererar med fokus på nöjda kunder ger resultat.

Bravissimo är nominerade i kategorin ”Reklambyrå 7-15 MKR”. Vinnarna i Årets Byrå koras den 21 februari under en prisutdelning på Münchenbryggeriet i Stockholm

Publicerad 11 January 2019 13:36