Dagny Carlsson mår efter omständigheterna bra hälsar hon via en bekant på sin blogg.

Dagny Carlsson mår efter omständigheterna bra hälsar hon via en bekant på sin blogg. Foto: Markus Celander

Världens äldsta bloggare i bilolycka: "Väldigt uppskakad"

Skriver om det på sin blogg

KRISTIANSTAD.

Dagny Carlsson från Kristianstad har blivit känd som Sveriges och troligen världens äldsta bloggare. Just nu befinner hon sig dock på sjukhuset efter att ha blivit påkörd av en bilist.

– Just nu känner jag mig väldigt uppskakad. Om jag inte haft ”änglavakt” och turen varit med mig kunde jag ha dött eller hamnat på sjukhus, skriver hon på sin blogg.

Det var under en promenad som Dagny blev påkörd av en kvinnlig bilist som körde rakt på henne så att Dagny hamnade ovanpå motorhuven och sedan ramlade handlöst ner i asfalten.

– Om jag varit lika skör som många gamla tanter är hade jag brutit både armar och ben. Vänster skinka gör så ont att jag knappt kan sitta vid datorn. Jag tror lite grann på ödet och att jag klarade mig därför att det nog är meningen att jag skall leva lite till. Jag har blåmärken överallt och ett stort sår på höger arm. Det var ingen bra start på det nya året men jag fick mig en tankeställare. Det är rätt svårt att se något positivt i en sådan här händelse men jag är glad över att jag överhuvudtaget lever, skriver Dagny.

Dagny fick uppsöka läkare och stanna för observation några dagar.

Publicerad 08 January 2019 11:40