Amilla tar över Studio Pink

KRISTIANSTAD

. När Tanja Sutalo ägare på Studio Pink kände att det var dags att lämna över salongen efter 15 år som ansvarig så tog Amilla Nalic chansen att förverkliga sin dröm om en egen salong.

– Jag har alltid sagt, att ska du någon gång sälja salongen så vill jag köpa den. Och för ett tag sedan kom Tanja och frågade om jag fortfarande var intresserad och det var jag, berättar Amilla Nalic.

Hon har jobbat på salongen sedan 2013 men började långt tidigare som kund och sedan som praktikant.

– Jag började egentligen läsa samhälle på gymnasiet men i tvåan hoppade jag av och sökte till frisörprogrammet istället. Och även om jag fick läsa om två år på gymnasiet så var det värt det. När det sedan var dags att söka praktikplats så var det på Pink jag ville vara. Så att från den 1 juni få stå som ägare känns helt fantastiskt och nästan lite overkligt, säger Amilla Nalic.

Och efter att ha frågat runt bland de andra frisörerna på salongen så var alla positiva till att Amilla nu tar över och samtliga kommer att stanna kvar på salongen, vilket även Tanja Sutalo gör men med en egen hyrstol precis som de andra och utan ägaransvar.

–Studio Pink är som hemma för mig och det är här jag vill vara. Jag vet hur mycket blod svett och tårar Tanja lagt ner i salongen och jag hoppas att jag kan göra något bra av det. Kunderna kommer absolut att känna igen sig även i fortsättningen men lite små förändringar med tiden kommer det nog att bli. Men vi är en tight grupp kolleger och precis som tidigare kommer alla att vara delaktiga i de beslut som tas här. Och det känns otroligt bra att få göra detta med just dem.

Publicerad 14 May 2018 08:37