Svens flyttningar i samarbete med Logent

HANASKOG. Familjeföretaget, Svens Flyttningar som är stationerat i Hanaskog har sedan 80-talet utfört flytt åt både privatpersoner och företag och har haft hela landet som arbetsplats. Svens Flyttningar har nu ingått ett långsiktigt partnerskap inom bemanning med företaget Logent för att kunna anlita mer personal vid arbetstoppar och vikariebehov för på så sätt kunna möta kundernas behov.

– Då vi i vissa perioder har mer att göra än vi har personal till så har vi valt att samarbeta med Logent för att få hjälp med duktig extrapersonal. Det känns tryggt att veta att vi som företag kan fokusera på vår kärnverksamhet och att vi med hjälp av Logent säkerställer att vi har rätt personer på rätt plats vid arbetstoppar. Vi upplever att samarbetet har fungerat utmärkt, säger personalchef Anette Carlsson på Svens Flyttningar i ett pressmeddelande.

På Logent ser man fram emot det kommande samarbetet och enligt Fredrik Andersson Distriktschef på Logent har samtliga konsulter som arbetar för Svens Flyttningar har gedigen erfarenhet av logistik och lager och har fått genomgå en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess innan presentation.

Publicerad 09 April 2018 08:36