Mellofesten inleds på Stora Torg

KRISTIANSTAD

. Melodifestivalfebern har nu intagit Kristianstad och en rad festligheter väntar även innan andra chansen avgörs i Kristianstad Arena på lördag.

Under torsdagseftermiddagen invigs festligheterna med en välkomstfest på Stora Torg. Glitter och glamour väntar och ger ännu fler möjligheten att ta del av festen även om man inte har en biljett till lördagens musikfest.

Klockan 14 i eftermiddagstartar festen och mötet mellan artist och fans kommer då att stå i fokus. En önskan som funnits hos både artister och deras fans – och som nu möjliggörs tack vare Välkomstfesten. Dessutom väntar P4 Kristianstad direktsända tillsammans med SVT som sänder direkt i Play. Under kvällen väntar konsert med Sonic town och gästartister som Robin Stjernberg, Zara Sigfridsson, Emil Sigfridsson och Janne Bark.

Under fredagen väntar bland annat schlagersnack med Christer Björkman på Kulturkvarteret och under fredagskvällen tar Christian 4:s gymnasiums estetiska program med oss publiken en färgsprakande kavalkad av melodifestivalbidrag från 60-tal till nutid.

Under lördagen är det barnens tur att träffa både Labyrintgänget och Bolibompadraken innan Kristianstad Arena öppnar upp för att låta Kristianstadborna se vilka av artisterna som tar sig vidare i andra chansen till finalen den 10 mars.

Publicerad 01 March 2018 11:47

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag