En familjär och humoristisk vår

HÄSSLEHOLM.

Publiken fortsätter att fylla standupklubben SNACK,s salonger på Farozon. Och det ser ut att bli lika roligt även i vår.

Landets komikerelit fortsätter att gästa Hässleholm och SNACK. Vårens premiärstandup i form av komikern Robin Paulsson drog precis som vanligt fulla hus.

– Det var verkligen succé på premiären och biljetterna var slutsålda långt i förväg, så det var verkligen roligt, säger Agneta Gottberg Henriksson på SNACK.

Skratt och humor fortsätter med andra ord att locka publiken till Farozon, vårens omgång blir den 16; e säsongen man kör standup och publiken fortsätter att fylla lokalerna.

– Det som skiljer oss från andra klubbar är nog den goda och nära stämningen mellan komiker och publik. Hässleholmspubliken är nog komikersveriges i särklass bästa. De är alltid med på noterna och bjuder på sig själva och det gör att komikerna trivs och levererar på topp. Efter femton säsonger har vi hittat vårt unika koncept, vi kan inte konkurrera med närheten till storstäder, men vi bjuder på god mat, trevligt bemötande och familjär stämning, vilket gör att komiker från hela Sverige gärna kommer till oss.

Förutom de mer kända komikerna så fylls varje kväll också på med flera mer okända förmågor som är med och drar igång publiken och som är ett minst lika uppskattat inslag.

– Ja, varje gång har vi minst fem komiker som uppträder och vi försöker blanda olika typer av humor så att det alltid ska finnas något för alla. Många blir förvånade över att det finns så många duktiga komiker som är så hysteriskt roliga men som man aldrig har hört talas om.

Näst på tur är Thomas Pettersson den 13 mars och därefter väntar Ann Westin den 10 april.

Publicerad 21 February 2018 08:46

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag