Kristianstadföretag fick ta emot internationellt pris

KRISTIANSTAD. I dagarna lanserade Kristianstadföretaget Bravissimo Agency sin nya hemsida. Reklamföretaget som tidigare vunnit en rad priser för hemsidor man gjort åt sina kunder. Och nu får även den egna hemsidan ta emot pris och omprofileringen har dessutom lett till internationell uppmärksamhet .Bravissimo.se mottog inte mindre än sex utmärkelser efter lanseringen tidigare i veckan bland annat från CSS Design Awards, CSS Winner och CSS Light, tre globala plattformar som premierar god design, och webbutveckling över hela världen.

Enligt Christian Andersson, VD på Bravissimo Agency så har arbetet med att förnya hemsidan handlat mycket om att utmana, både oss själva och omvärldens förväntningar på hur en bra hemsida eller logotyp ”ska” se ut.

– Vi är verksamma inom en bransch som ständigt utvecklas, därför är det viktigt att också vi gör det. . Modet att tänka nytt är en stor styrka för den som vill ligga i framkant. Vi vill vara en innovatör och inspiratör genom det vi kommunicerar.

Vad betyder dessa utmärkelser för er som företag?

– Utmärkelserna är ett fint kvitto på att hårt arbete lönar sig och att vi står starka i den internationella konkurrensen. Det viktigaste för oss är att leverera bra lösningar åt våra kunder, men vi är förstås stolta över att vi själva också ger ett bra intryck.

Här är utmärkelserna som företaget fått ta emot:

”Best UI Design”, ”Best UX Design”, ”Best Innovation” och ”Special Kudos” från CSS Design Awards, ”Website of the day” från CSS Winner och ”Featured of the day” från CSS Light

Publicerad 25 January 2018 12:41

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag