Allt du behöver veta om pop

HÄSSLEHOLM.

Artistbilder du inte visste fanns, tracks, tio i topp, Eurovision. Ja, det är ett axplock av vad publiken får ta del av när Musikteatern gästar Kulturhuset den 30 januari.

Hässleholms teaterförening hoppas pigga upp i vintermörkret när de i slutet av januari presenterar föreställningen, Allt du behöver veta om pop med Musikteatern. För föreställningen står gänget bakom den hyllade radioserien Pop och politik och i vårens show presenterar man inte bara musik från Sverige och hur låtarna kom till utan också fantastiska fakta och roliga exempel på ett Sverige i förändring.

– Vi går inför varje säsong igenom både Riksteatern och de fria teatrarna för att se hur deras utbud ser ut. Hässleholmspubliken brukar uppskatta denna typen av arrangemang med musikinnehåll. Denna showen hardessutom en stor bredd och mycket igenkänning som vi tror passar en bred målgrupp, säger Lars G Ruhr ordförande, Hässleholms teaterförening.

Under kvällen utlovas också historian om vilka musikprogram som en gång i tiden utformade folkhemmet, och sanningen om låtar du hört tusen gånger men inte vet så mycket om.

– Vi förväntar oss en trivsam kväll med bra musik och roliga historier.

Publicerad 12 January 2018 07:30