Jobbmässa för hela närområdet

KRISTIANSTAD. Inför vårens jobbmässa i Kristianstad den 15 februari så slår Arbetsförmedlingen i Kristianstad, Bromölla och Östra Göinge sig samman för en gemensam mässa på Yllan i Kristianstad.

– Vi har känt att de mindre kontoren har haft det ansträngt för att få ihop egna mässor och att mässorna dessutom kommt för tätt. Och eftersom vi ju samtliga tillhöra samma kontor så kändes det logiskt att slå ihop årets mässa, säger Bent Hansen, företagsgruppen, Arbetsförmedlingen Bromölla.

Drygt 450 företag med olika sorters rekryteringsbehov är inbjudna till Yllan och man hoppas fylla den stora salen, där varje företag får en egen monter.

– Det kommer också att finnas möjlighet till speedintervjuer och möjlighet att träffa de företag i området som är i behov av att rekrytera mer personal. både längre och kortare tjänster. Dessutom ligger mässan bra i tid inför årets sommarjobb.

Enligt Bent Hansen hoppas man genom mässan hitta personer med den kompetens man söker och i andra fall fylla på med de kompetenser som saknas.

Publicerad 22 December 2017 10:56

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag