Marie Christensson och Maria Nilsson lär känna varandra över en fika i Kristianstad. Foto: Paola Nordgren

Marie Christensson och Maria Nilsson lär känna varandra över en fika i Kristianstad. Foto: Paola Nordgren

Nya vänner över en fika

KRISTIANSTAD. Kristianstads första aktivitet med CityPolarna blev en fika på Tea Pot. Sex personer av Kristianstads 70 medlemmar hittade dit.
– Det är ju inte så mycket aktivitet här ännu men nu träffas vi första gången idag sedan får vi se om det rullar på, säger Anders Palm.
Han menar att det inte behöver vara en så stor grej att lägga upp en aktivitet eller att delta.
– Det är bara att lägga upp något om man vill ha sällskap och umgås helt enkelt.
Maria Nilsson och Marie Christensson kommer från Malmö och Lund och är medlemmar hos CityPolarna. Och dagen till ära har de tagit sig till Kristianstad.
– Det är alltid kul att testa ett nytt ställe och så är ju Kristianstad en bra shoppingstad så jag passade på att åka hit, berättar Maria Nilsson.
De går främst på aktiviteterna i Malmö och Lund men tyckte en fika på Tea Pot i Kristianstad lät intressant. Och det är också första gången som tjejerna träffas men har väldigt trevligt redan.
– Visst var det lite pirrigt första gången man åkte iväg på något sådan här men jag har fått både nära vänner och vänner att umgås med lite då och då på det här sättet så det är ett bra sätt att lära känna nytt folk, säger Maria Nilsson.

Publicerad 21 February 2011 10:21