Annons

All you need is Yehlove!

Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Otydliga priser? Rädd för obehagliga överraskningar? Svårt att få koll? 

Glöm det! Lösningen heter Mekonomen Yehlove och är en helt ny satsning där den gladgula kedjan tar ännu ett steg mot att bli Sveriges smartaste och mest kundanpassade bilservicekedja. I Stockholm är konceptet Yehlove sjösatt på fem platser och för en vecka sedan var det dags för Skånes andra Mekonomen Yehlove att slå upp portarna – i på Härlöv i Kristianstad.

- Mekonomen Yehlove är ett sätt att harmonisera utbudet och förväntningarna i vår verksamhet. Som bilverkstad ska vi helt enkelt kunna hantera ett visst utbud av tjänster och erbjudanden för att våra kunder ska kunna vara helt klara över vad man kan förvänta sig av oss. Det ska var tydliga servicepriser i allt från oljebyte till AC-reparation, säger Johan Andersson, som är verkstadsansvarig hos Mekonomen Yehlove i Kristianstad.


Yehlove - Allt på ett ställe – För alla

Mekonomen Yehlove är allt för bilen på ett ställe. Kamremsbytehjulbalanseringdäckbytebromsbyte eller oljebyte är sådant som man fixar snabbt, och självklart utför man också all typ av grundservice och bilservice på i så gott som alla märken och årsmodeller. Oavsett vilken typ av service eller reparation du är ute efter så ser du enkelt på Mekonomen Yehlove:s hemsida vad det kostar. Här finns en tydlig servicemeny och såklart går det även att boka tid och plats direkt från nätet. För att sedan göra det ännu smidigare så får du som kund ett sms direkt i telefonen när servicen är klar. I sms:et kommer också räkningen där du direkt kan betala via Klarna eller annat alternativ. Med M PAY blir det betalt och klart och det är bara att hämta bilen och köra vidare.

- Det är alltid en god idé att höra med oss eller gå in på vår Mekonomen Yehlove-sida på nätet när det gäller bilservice och servicepriser. Vi har en generös meny med tjänster som också inkluderar till exempel däckhotell/däckförvaring. Och vill du lacka om bakluckan eller behöver du reparera eller byta din AC så fixar vi det också. Det fina i kråksången är att du inte behöver springa runt – vi löser behoven på ett och samma ställe. Är det kanske dags för besiktning, ja då kan det vara all idé att låta oss ta en titt innan – och blir det tvåor på besiktningen så går det bra att komma hit och få dem reparerade. Vi släcker tvåorna åt dig, säger Johan Andersson.


Även företag

Mekonomen Yehlove är inte något enbart för privatkunder – det är precis lika mycket för företag och organisationer. Att ha en bilvårdspartner som har en klart definierad meny på vad man gör och vad det kostar; där man kan göra förfrågningar på nätet – där det finns lånebil och lånecyklar när man lämnar in bilen är något som man upplevt stor efterfrågan på hos Mekonomen.


Malmö, Fosie och Kristianstad

Mekonomen Yehlove Kristianstad har fått en flygande start och invigningshelgen var succé. Konceptualiseringen är tydlig och går igenom i allt från miljö och personal till fasadskyltar, diskar och det grafiska språket och kommunikationen. Man blir mer och mer lik en märkesverkstad och man följer exakt de rutiner och moment som görs på originalverkstäderna; med stämplar i boken som gäller och erbjudande om assistansförsäkring mellan servicetillfällena.

- Vi är både stolta och nyfikna inför det vi gör nu och vi hoppas och tror att Mekonomen Yehlove ska bli precis den succé som vi tänkt från början, säger Johan Andersson.


Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av Lokaltidningen och behöver inte nödvändigtvis representera Lokaltidningens åsikter.
Startsidan just nu
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa