Stjärnkomiker till Hässleholm i höst

HÄSSLEHOLM. Höstens komiker är bokade till säsongens standup på humorklubben SNACK i Hässleholm. Och inleder hösten gör komikern Marika Carlsson som hinner med ett besök innan hon påbörjar sina extraföreställningar av sin föreställning ” Jag är Gud”.

En föreställning där hon bjuder in till skratt och berättar brutalt, ohyvlat och avklätt om hur det är att växa upp i en kyrkas tillstängda borg, att våga bryta och ifrågasätta men aldrig tappa tron. Och skratt blir det garanterat även den 19 september då hon gästar Hässleholm.

Priset som Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan har hon vunnit inte mindre än två gånger, senast 2012 då med motiveringen: ”Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer… Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.”

Den 10 oktober får humorklubben besök av Thomas Järvheden som under sommaren stått på teaterscenen när Mälarhöjdens friluftsteater i Stockholm satte upp den musikaliska komedin De Trumpna fruarna. I våras släppte han också boken, ”Hjälp vad ska jag göra med räkorna”. Senare i höst är han den som håller i den stora roasten av Frank Andersson på Nalen och i november gör han dessutom showen Mammaboostent tillsammans med Danny Saucedo och René Nyberg.

Sist ut att gästa SNACK blir Lasse Karlsson, komikern som är ett stående inslag på Norra Brunn och har dessutom varit producent för TV-programmet Time Out.

– Närheten mellan komiker och publik gör att det blir en familjär och varm känsla i lokalen och skratten blir nära och smittande och vi är tacksamma att Hässleholmspubliken är oss trogna.

Det har gjort SNACK till en väldigt populär klubb bland komikerna och vi har inte längre några problem att locka till oss de mest kända komikerna, säger Agneta Gottberg Henriksson.

Publicerad 05 September 2017 09:00

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag