TV-profilens hemliga projekt:

"Är stort"

"Det ena är stort och sänds till hösten"

Av
Gustav Persson

KRISTIANSTAD. Robin Linghage gjort sig känd genom Grillmästarna. Sedan dess har han varit med i flera andra TV-program och nu är han aktuell med två hemliga projekt.
– Det ena är stort och sänds till hösten.
Robin Linghage blev ett känt ansikte när han var med i Grillmästarna i TV4 2015. Tävlingen slutade med en sjätteplats för Kristianstadsonen. Men TV-karriären tog knappast slut.
– Det har hänt mycket sedan dess. Det jag satsar på fullföljer jag. Och man ska aldrig ge upp. Det var fantastiskt att få vara med. Filip och Fredrik såg min insats och jag fick vara med i deras program. Sen har det rullat på.
Sedan dess har Robin bland annat varit med i Ullared, Breaking News, Hoppas det smakar och ett gäng andra dokusåpor.
– Varje gång man är med i ett program sitter det andra producenter och tittar. Jag har fått jättemånga erbjudande. Somlig har jag tackat ja till och andra har jag av olika anledning tvingas säga nej till.
Varför gillar de just dig?
– Det är nog mycket för att jag bjuder på mig själv. Jag är inte nervös eller rädd. Sen sticker jag ut och är lite annorlunda.
Livet har på många sätt förändrats snabbt för Robin. Att vara på TV innebär naturligtvis att man blir igenkänd.
– Många känner igen mig på stan men vågar inte gå fram. När man varit med i något blir man väldigt känd i några veckor. Jag har inget emot det, jag trivs med det.  
Robin ser positivt på framtiden och har flera tankar och drömmar.
– Det här har varit en bra inkörsport. Nu har jag kontakt med Warner Bros (produktionsbolag), som är väldigt stora, och finns med i deras register. Jag skulle vilja göra något inom film. Ta mig från TV till film. Man kan inte göra hur många dokusåpor som helst.
Närmast är det dock fortsatt TV som gäller. Men vad, det kan Robin inte berätta.
– Det är hemligt. Men jag har precis spelat in en grej. Det är stort och sänds till hösten. Sen är det ytterligare en inspelning i augusti.

Publicerad 12 July 2017 14:04

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag