Lyxkryzz med Helene och Wish

KRISTIANSTAD. Glenn Wish och Helene Persson ger sig i höst ut på lyxkryssning bokstavligt talat. Den 10 september går premiärturen av Showen Lyxkryzz och paret axlar då rollen som herr och fru kapten på Ms King and the Queen på Södra Kasern i Kristianstad.
– Ja egentligen har vi ju aldrig varit på någon lyxkryssning men vi kommer att under tre tillfällen i höst ge vår bild av en lyxkryssning och allt vad en sådan skulle kunna tänkas erbjuda, säger Glenn Wish.
Höstens tre tillfällen bjuder med andra ord på överraskningar, underhållning och gästartist, samtidigt som både Helene och Glenn själva också kommer att stå på scen.
Introduktionen avslöjar de, kommer att ske av Björn Ranelids röst accompanjerat av havsbrus och måsar.
– Detta liknar inte något vi gjort tidigare men vi kände att vi gärna ville göra något mer än bara vår kyrkoturné och att få göra detta under tre tillfällen i höst hoppas vi kan locka en storpublik.
Under de tre söndagseftermiddagarna kommer man också att ha frågesport och quiz tillsammans med kaffe och kakor.
– ”Kagorna” är viktiga och vi kommer att ta dem direkt från Sandhem i Vä och sedan kommer vi också att ha en gästartist vid varje tillfälle och till premiären har vi bjudit in Hasse Andersson som kommer att bjuda på sina guldkorn.

Publicerad 30 June 2017 12:00

Lokaltidningen Kristianstads nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag